Invited Design Competition 2017 – Winning project

The exiting street wall and main entrance made from an assembly of heterogeneous materials is replaced by a “dry” wall in gabions allowing a transparency on the back of the tribunes.

Inside the enclosure, the North and East sides of the field are bordered by a continuous “porch” which widens to become two spectator stands connected above the entrance by a passage that links and “unifies” » the various functions along its itinerary: changing rooms on one side and public spaces to the other.

  • LOCATION : Chemin des Tamaris – Saint-Tropez (83)
  • CLIENT : City of Saint-Tropez (83)
  • DESIGN TEAM : B+C Architectes
  • BRIEF : Reconstruction of the football stadium M. Aubour
  • AREA : 2 200m² + 8 435m² outdoor spaces
  • TOTAL COST : 2,28 M €

 

 

 

 

Posted in competition, projects